Home Portfolio Contact
Wanneer je je jeugd aflegt, moet je het kind zijn niet verliezen... (Emile Snellen van Vollenhoven)
A little nonsense now and then, is cherished by the whisest men... (Roald Dahl)
 

Portfolio

Uitgeverij Leopold

Uitgeverij Leopold geeft kinderboeken uit voor alle leeftijden in een voornamelijk oorspronkelijk Nederlandstalig fonds. Voor Uitgeverij Leopold heb ik teksten persklaar gemaakt en gecorrigeerd.

Uitgeverij Ploegsma

Uitgeverij Ploegsma geeft fictie, non-fictie, gezins- en cadeauboeken uit. Voor Uitgeverij Ploegsma heb ik teksten persklaar gemaakt en gecorrigeerd.

Uitgeverij Querido: Kinder- en jeugdboeken

Uitgeverij Querido geeft kinder- en jeugdboeken, fictie en non-fictie uit. Het kinderboekenfonds bevat boeken voor alle leeftijden en zijn vooral oorspronkelijk Nederlands. Voor Querido Kinder- en jeugdboeken heb ik teksten gecorrigeerd.

Uitgeverij Van Goor

Uitgeverij Van Goor geeft boeken voor alle leeftijden uit. Een groot deel van het fonds bestaat uit vertalingen. Voor Uitgeverij Van Goor heb ik teksten persklaar gemaakt en gecorrigeerd.

Uitgeverij Van Holkema & Warendorf: Kinder- en jeugdboeken

Uitgeverij Van Holkema & Warendorf geeft kinder- en jeugdboeken, fictie en non-fictieboeken uit. Het kinderboekenfonds bestaat uit vooral Nederlandstalige uitgaven. Voor het kinderboekenfonds van Uitgeverij Van Holkema & Warendorf heb ik teksten gecorrigeerd.

Leesfeest

Leesfeest is een stichting die het lezen van boeken door kinderen wil bevorderen. Voor Leesfeest schrijf ik recensies van kinderboeken.
Mijn recensies:
 
Never judge a book by its movie... (J. W. Eagan)
Read, read, read... (Wiliam Faulkner)
My home is where my books are... (Ellen Thompson)
Copyright MZ Teksten - 2010